Tietokonevuokra

Tietokoneen vuokraus on joustava vaihtoehto yrityksille ja yksityishenkilöille , mikäli tarvitset tietokoneet tilapäiseen käyttöön. Meiltä saatte vuokrattua tietokoneet esimerkiksi koulutustilaisuuksiin tai seminaareihin jopa 4 viikoksi. Pidemmistä vuokra-ajoista sovimme erikseen.

Vuokrattavat tietokoneet asennetaan täysin käyttövalmiiksi vuokrausta varten ja asennamme niihin tarvitsemanne ohjelmistot. Mikäli aikeissanne on kouluttaa tietyn ohjelmiston käyttöä (esim. Microsoft Office), pyydämme teitä toimittamaan asianmukaiset lisenssit meille. Sopivissa tapauksissa voimme hyödyntää myös ilmaisohjelmistoja (esim. Open Office).

Varmistamme koko vuokrauksen ajan tietotekniikan toimivuuden ja tarjoamme etätuen lisäksi myös apua paikanpäällä ongelmatilanteissa. Vialliset tai vuokrauksen aikana hajonneet laitteet vaihdetaan nopeasti uusiin käytön jatkumisen varmistamiseksi.

 

Tietokoneiden lisäksi muu teknologia, kuten projektorit ja tulostimet, ovat myös vuokrattavissa.

 

Vuokraaminen on oiva vaihtoehto tilapäisen koulutusluokan tai messuosaston järjestämistä varten!

 

Vuokra ja tietoturva

Vuokrattavien tietokoneiden tietoturva ja tarvittavat päivitykset ovat aina ajan tasalla, jolloin voit olla varma niiden toimivuudesta ja käytettävyydestä. Jokaisen vuokran jälkeen tyhjennämme kaikkien laitteiden kiintolevyt tietoturvavaatimuksien mukaisesti.

 

 

Vuokrauslomake
Vuokrauslomakkeella voit lähettää tarjouskyselyn Suomen Tietokonevälityksen myyntiyhteyshenkilölle joka laatii teille tarjouksen soveltuen lomakkeen tietoihin.
Jos olet yksityishenkilö jätä tämä kohta tyhjäksi.
Kirjoita sähköpostisi johon olemme yhteydessä
Kirjoita tähän vuokrauksen ajankohta (Esim. 06.06.2017 - 12.06.2017)
Mitä edellytyksiä koneella on? Onko tiettyjä toiveita laitteen tekniseltä puolelta?