Tietokoneen vuokraus on joustava vaihtoehto laitteen hankkimiselle

Tietokoneen vuokraus on joustava vaihtoehto yrityksille ja yksityishenkilöille , mikäli tarvitset tietokoneet käyttöönne tilapäisesti. Kauttamme saatte vuokrattua tietokoneet käyttöönne esimerkiksi koulutustilaisuuksiin tai seminaareihin 1-4 viikoksi. Pidemmistä vuokra-ajoista sovimme erikseen, joten mikäli tarvitsette vuokrakoneita pidemmälle ajalle, otattehan meihin yhteyttä.

Vuokrattavat tietokoneet asennetaan täysin käyttövalmiiksi vuokrausta varten ja asennamme niihin tarvittavat ohjelmistot. Mikäli aikeissanne on kouluttaa tietyn ohjelmiston käyttöä, pyydämme teitä toimittamaan tarvittavat lisenssit meille. Muissa tapauksissa voidaan hyödyntää myös ilmaisohjelmistoja soveltuvissa tilanteissa. Varmistamme koko vuokrauksen ajan tietotekniikan toimivuuden ja tarjoamme etätuen lisäksi myös apua paikanpäällä ongelmatilanteissa. Vialliset tai vuokrauksen aikana hajonneet laitteet vaihdetaan nopeasti uusiin käytön jatkumisen varmistamiseksi.

Rakenna esim. tilapäinen koulutusluokka tai messuosasto vuokrattavien tuotteidemme avulla!

Tietokoneen vuokraus lyhyeksi ajaksi

Yrityksillä on monesti koulutustilaisuuksia tai messuosastoja, joissa tarvitaan ATK-laitteistoa, mutta tarpeen lyhytaikaisuuden vuoksi kalliisiin investointeihin ei haluta ryhtyä. Tällaisissa tilanteissa tietokoneen vuokraus on varsin kustannustehokas vaihtoehto. Ota yhteyttä TKV Finlandiin ja pyydä kilpailukykyinen tarjouksemme.

Tietokoneen vuokraus pidemmäksi ajaksi

TKV Finland Oy vuokraa kaikenlaista tietotekniikkaa. Vuokra-ajat voivat vaihdella yksittäisistä päivästä aina kuukausiin, mutta tyypillinen vuokra-aikamme viikosta kuukauteen. Pidemmistä vuokra-ajoista sovitaan aina erikseen, joten jos tiedät tarvitsevasi tietokoneita vuokralle pidemmäksi aikaa, ota yhteyttä meihin ja keskustellaan teille sopivimmasta paketista. Kauttamme voit hankkia tietokoneiden lisäksi myös projektorit, tulostimet ja muut tarvittavat laitteet esimerkiksi määräaikaisen projektin tarpeisiin.

Tietokoneen vuokraus ja tietoturva

Kauttamme vuokrattavien tietokoneiden tietoturva ja tarvittavat päivitykset ovat aina ajan tasalla, jolloin voit olla varma niiden toimivuudesta ja käytettävyydestä.

 

Ota meihin yhteyttä:

Vuokrauslomake
Vuokrauslomakkeella voit lähettää tarjouskyselyn Suomen Tietokonevälityksen myyntiyhteyshenkilölle joka laatii teille tarjouksen soveltuen lomakkeen tietoihin.
Jos olet yksityishenkilö jätä tämä kohta tyhjäksi.
Kirjoita sähköpostisi johon olemme yhteydessä
Kirjoita tähän vuokrauksen ajankohta (Esim. 06.06.2017 - 12.06.2017)
Mitä edellytyksiä koneella on? Onko tiettyjä toiveita laitteen tekniseltä puolelta?