Tietokonevuokra

Tietokoneen vuokraus on joustava vaihtoehto yrityksille ja yksityishenkilöille, jos sitä tarvitaan tilapäiseen käyttöön. Meiltä saa vuokrattua tietokoneet esimerkiksi koulutustilaisuuksiin, seminaareihin, messuosaston tai muun tapahtuman järjestämiseen, jopa 4 viikoksi. Pidemmistä vuokra-ajoista sovimme erikseen.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Vuokrattavat tietokoneet asennetaan täysin käyttövalmiiksi vuokrausta varten ja asennamme niihin tarvitsemanne ohjelmistot. Mikäli aikeissanne on kouluttaa tietyn ohjelmiston käyttöä (esim. Microsoft Office), pyydämme teitä toimittamaan asianmukaiset lisenssit meille. Sopivissa tapauksissa voimme hyödyntää myös ilmaisohjelmistoja (esim. Open Office).

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Varmistamme koko vuokrauksen ajan tietotekniikan toimivuuden ja etätuen lisäksi autamme paikanpäällä ongelmatilanteissa. Vialliset tai vuokrauksen aikana hajonneet laitteet vaihdetaan nopeasti uusiin, käytön jatkumisen varmistamiseksi.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Tietokoneiden lisäksi vuokraamme myös projektorieita ja tulostimia.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Vuokra ja tietoturva

Vuokrattavien tietokoneiden tietoturva ja tarvittavat päivitykset ovat aina ajan tasalla. Jokaisen vuokran jälkeen tyhjennämme kaikkien laitteiden kiintolevyt tietoturvavaatimusten mukaisesti.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Vuokrauslomake
Vuokrauslomakkeella voit lähettää tarjouskyselyn Suomen Tietokonevälityksen myyntiyhteyshenkilölle joka laatii teille tarjouksen soveltuen lomakkeen tietoihin.
Jos olet yksityishenkilö jätä tämä kohta tyhjäksi.
Kirjoita sähköpostisi johon olemme yhteydessä
Kirjoita tähän vuokrauksen ajankohta (Esim. 06.06.2017 - 12.06.2017)
Mitä edellytyksiä koneella on? Onko tiettyjä toiveita laitteen tekniseltä puolelta?