Joka vuosi ihmiskunta tuottaa yli 50 miljoonaa tonnia elektroniikkajätettä, jota on erittäin vaikeaa kierrättää tai hyödyntää jälkikäteen. Tämä johtuu pitkälti erilaisista myrkyllisistä aineista kuten; lyijy, elohopea, beryllium ja cadmium, joita käytetään lähes kaiken elektroniikan tuotannossa. Nämä aineet ovat hyvin vaarallisia eliöille ja haitallisia luonnolle. Tämän kaiken lisäksi elektroniikan tuotanto on energiakallista touhua, minkä takia meidän on tärkeää miettiä kaksi kertaa kun päätämme ostaa uusia elektroniikkatuotteita. Ostamalla käytetyn tietokoneen teet tietoisen valinnan ekologisuuden ja ilmaston puolesta.

  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

TKV Finland Oy eli Suomen Tietokonevälitys lahjoittaa jokaisesta verkkokaupassamme myydystä tuotteesta 5€ WWF:n ”Suomen Metsät” – kampanjaan. Uskomme ekologisuuteen ja tiedämme, että kaupalla jota käymme, pystymme tukemaan luontoa ja luomaan jotain merkityksellistä.

Yrityksellämme on jo yli 20 vuoden kokemus tällä alalla, ja tiedämme tasan tarkkaan, kuinka pystymme käymään kauppaa kierrätetyn teknologian ja varsinkin käytettyjen tietokoneiden kanssa. Tiedämme ihmisten ennakkoluulot kierrätettyihin tuotteisiin liittyen ja taistelemme niitä vastaan. Myymme vain pääasiassa yritystietokoneita, jotka ovat lähes aina hankittuja suomalaisilta yrityksiltä ja järjestöiltä.

  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Miten voin luottaa käytetyn tietokoneen suorituskykyyn ja ettei sillä ilmene ongelmia?

Käytetty tietokone on hyvä vaihtoehto uuden tietokoneen hankinnassa, sillä kaikki laitteemme käyvät hyvin yksityiskohtaisen tarkastuksen ennen kuin asetamme ne myytäväksi. Suorituskyvyltä lähes kaikki laitteet vastaavat vähintään uutta. Kaikki epäkohdat, kosmeettiset sekä sisäiset (nämä laitteet harvoin pääsevät myytäväksi), ovat kirjattu jokaisen laitteen myyntisivulla kuvien ohella.

Kaikilla käytetyillä tietokoneillamme on 12 kuukauden takuu. Tämän takia ostajalla ei ole mitään riskiä laitteen hankintaan liittyen. Tietokone on iso ostos ja sijoitus, ja me ymmärrämme tämän. Siksi olemme aina asiakkaidemme tukena, kun he tarvitsevat teknillistä ja muuta laitteeseen liittyvää apua. Kaikilla laitteilla on myös 14 vuorokauden laillinen palautusmahdollisuus.

Halutessasi voimme antaa teille yksityiskohtaisempia tietoja laitteista, kuten akun teho, suorituskyky, kulutus ja suhteellinen suorituskyky tehdastuotteeseen verrattuna. Jos laitteissa on minkäänlaisia kosmeettisia epäkohtia, voitte pyytää meiltä tarkempia kuvia ja kuvailua.

Jos teillä on mitään kysyttävä mihinkään yllä olevaan tai yritykseemme liittyen olettehan yhteydessä meihin sähköpostitse: info@tkvfinland.fi

Osta käytetty tietokone. Säästä rahaa ja luontoa.

  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Kuvat: https://www.pexels.com