TKV Finland Oy jatkaa ainutlaatuista perinnettä, jonka aikoinaan Kansainvälinen Tietokonevälitys Oy aloitti jo vuonna 1983. Vuonna 2011 yhtiö vaihtoi omistajaa ja toiminimeään saavuttaen nykyisen toimintamuotonsa TKV Finland Oy:nä.

TKV:n toimitusjohtaja Maxim Kokarev on aktiivisesti toiminut yrityksessä jo lähes 20 vuotta. Hänellä on vahva käsitys alan kestävän kehityksen tärkeydestä ja vuosien kokemus kyseisen liiketoiminnan johtamisesta.

Tehtävämme

Ostamme ja myymme käytettyä tietotekniikkaa, jota uudelleensijoitamme niin kotimaahan kuin ulkomaillekin. Teemme tiivistä yhteistyötä venäläisten työkumppaneidemme kanssa. Naapurimaan lisääntynyt kysyntä on johtanut Suomen kierrätettävän tietotekniikan tarjonnan määrän riittämättömyyteen, mistä johtuen kauppaamme nykyisin myös ulkomailta saapuvia laitteita.

Tehtävänämme on vähentää Suomen tietotekniikkaajätteen määrää, edistäen yhteistä taisteluamme ilmastonmuutosta vastaan. Lahjoittamalla 5€ jokaisesta verkkokaupassamme myydystä tuotteesta WWF:n ’’Suomalainen metsä’’ – kampanjaan, sekä käyttämällä luonnolle ystävällisiä paketointi- ja toimitusmateriaaleja kehitämme ekologista kaupankäyntiä ja toivomme kaikkien alan kumppaniemme tekevän samoin. Kaikki tuottamamme jätteet lajitellaan mahdollisimman tehokkaasti pitämällä kierrättämättömien materiaalien määrä minimissä. Olemme yrityksemme lahjoitusten ansiosta istuttaneet arvion mukaan jo monia satoja puita ja haluamme numeron kasvavan tuhansiin.

Tekemällä kauppaa kanssamme, olet aktiivinen vaikuttaja ilmastonmuutosta vastaan.

  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Maxim Kokarev

Toimitusjohtaja

Puh: +358 (0)50 351 3646

Email: maxim@tkvfinland.fi