Palvelut

TKV Finland Oy tuo talous- ja arvoajattelun käytöstä poistuvalle tietotekniikalle sekä hankinnoille.

Tietoturvakäsittely

Kaikki tuotteet jotka sisältävät dataa käsitellään tietoturvallisesti – data poistetaan tietokoneista, kirjoittimista ja verkkolaitteista. Tietoturva on niin vakava asia että annamme tietoturvakäsittelystä todistuksen suoritetusta palvelusta samalla kun otamme vastuun siitä että mitään tietoa enää ole palautettavissa.

Ostopalvelu

TKV Finland Oy ostaa käytöstä poistuvaa tietoteknikkaa aina kun se on mahdollista sijoittaa uudelleen. Esim. henkilökohtaisilla tietokoneilla on jälleenmarkkinointiarvoa 3-5 vuotta sen jälkeen kun ne on otettu käyttöön. Kiinnostuksemme kohdistuu kaikenlaiseen tietotekniikkaan kannettavat, PC:t, palvelimet, verkkotuotteet, kirjoittimet, monitoimilaitteet, Unixpalvelimet, tallennusjärjestelmät ja muut.

Myyntipalvelu

TKV Finland Oy tarjoaa uushankinnan vaihtoehdoksi jälkimarkkinoituja tuotteita. Näillä tuotteilla on aina takuu ja jos ne pitää saattaa huoltoyrityksen ylläpidon piiriin takaamme sen myös. Jälkimarkkinoiduilla tuotteilla voidaan tuotantoympäristön elinkaarta pidentää vuosilla. Kalliit ylläpitosopimukset voidaan kenties korvata käytetyillä varalaitteilla. Me voimme jopa olla varaosavarastonne jos niin toivotte.

TKV Finland Oy vuokraa kaikenlaista tietotekniikkaa päivästä vuosiin. Rakenna esim. tilapäinen koulutusluokka tai messuosasto meidän tuotteilla. Tällä tavalla voi mm. varmistaa että tietoturva on paras mahdollinen.

Päivityspalvelu

Vaihda todella vanhat laitteet uudempiin. TKV Finland Oy kierrättää romun arvoiset tuotteet asianmukaisella tavalla. Myönnämme tuhoamistodistuksen hävitetyistä tuotteista jossa myös vahvistetaan että tietoturvakäsittely on ajan tasalla.