Apple MacBook Pro 16.1 (Core i7) 2019 “Space Gray”

870.00 (sis. ALV 24%)

Tietokoneen tiedot

Prosessori: Core i7-9750H @ 2,6GHz
Näytönohjain: Radeon Pro 5300M 4Gt
Muisti: 16 Gt
Näyttö: 16″ IPS RETINA 3072×1920
Verkko:  WLAN
Kovalevy: 512 Gt SSD

Liitännät:
– 4 x Thunderbolt 3 portti
– Kaiutin/kuuloke/ – liitin
– Taustavalaistu näppäimistö

Asennettu Mac OS Sonoma
Kannessa on käytön jälkiä, katso kuvat.
Takuu on 12kk. Akun takuu on 3kk.
Koneelle kuuluva virtalähde tulee mukaan.

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Apple MacBook Pro 16.1 2019

Tämä Apple MacBook Pro 16.1 kannettava tietokone soveltuu erinomaisesti opiskeluun, työskentelyyn tai toimistotehtäviin. Kone on tehdashuollettu, testattu sekä puhdistettu. Kaikilla tietokoneilla on 12kk takuu. Tarvittaessa voimme asentaa ilmaiseksi käyttöjärjestelmän englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi, ukrainaksi ja monilla muilla kielillä. Lisänä pystymme asentamaan lisämuistia tai vaihtamaan kovalevyn kokoa (tämä ei välttämättä onnistu kaikilla mallilla). Kysythän kaikista lisäasetuksista sekä asennuksista erikseen!

Apple MacBook Pro 16.1 2019:n ominaisuudet

Muotoilu ja akkukesto

Apple MacBook Pro 16.1 2019 on loistava kumppani työmatkoillesi, sillä se on vain 1,62 cm paksuinen ja painaa vain 2,0 kg. Pienestä koostaan huolimatta se ei silti tingi suorituskyvystä. Laitteessa on myös 100 Wh akku, jonka ansiosta voit työskennellä 11 tuntia tai pitää kannettavaa valmiustilassa jopa 30 päivää.

Touch Bar

Touch Bar -paneeli korvaa perinteiset funktionäppäimet ja tarjoaa näin enemmän toimintoja. Värillinen OLED-paneeli on kosketusherkkä, ja se mukauttaa toimintonsa käyttämillesi ohjelmistoille, sovelluksille ja medialle soveltuviksi. Näin ollen kaikki oleelliset ominaisuudet, komennot ja säätimet ovat aina valmiina käytettäviksi. Työskentele tehokkaasti älykkäiden oikopolkujen, ennakoivan tekstinsyötön ja muiden hyödyllisten työkalujen avulla.

9. sukupolven Core i7

Apple MacBook Pro on valmis raskaidenkin sovellusten moniajoon 9. sukupolven Intel Core i7 -kuusiydinprosessorin ansiosta. Sen avulla striimaat esimerkiksi raskailla tehosteilla varustettua videokuvaa reaaliaikaisesti täysin ongelmitta. Tarvittaessa prosessori voi siirtyä myös 4,5 GHz turbotilaan. Suorituskykyä täydentää 32 GB DDR4 RAM -keskusmuisti.

Grafiikat

Kannettavassa on erillinen Radeon Pro 5300M -näytönohjain 4 GB omalla GDDR6-muistilla, jonka avulla voit suunnitella monimutkaisia 3D-kohtauksia tai nauttia peleistä korkeilla grafiikka-asetuksilla. Mikäli raskaalle graafiselle suorituskyvylle ei ole tarvetta, laite aktivoi sen sijaan energiatehokkaan Intel UHD Graphics -grafiikkasirun.

Näyttö

16” Retina-näyttö hyödyntää terävää IPS-paneelia, jossa on lähes kuusi miljoonaa pikseliä. Valtavan pikselimäärän johdosta yksittäisen pikselin erottaminen on lähes mahdotonta. 500 nitin maksimikirkkaus ja P3-väriavaruus tarjoavat uskomattoman väritoiston ja loistavat lopputulokset ammattivalokuvaajille, suunnittelijoille ja visuaalisille taiteilijoille. True Tone -tasapainotus säätää värisävyn sopimaan ympäristön valaistukseen, joten näyttö tarjoaa miellyttävän ja silmiä rasittamattoman katselukokemuksen.

Ääni

Täytä huone voimakkaalla äänellä. Kannettava on varustettu tehokkaalla kuuden kaiuttimen järjestelmällä, jossa on kaksi sisäistä tärinää vaimentavaa bassokaiutinta. Koe syvät matalat taajuudet sekä selkeät ylätaajuudet ja nauti äärimmäisen upeasta äänentoistosta.

Lisätiedot

Paino 1.9 kg (kilogramma)
Mitat 36 × 24.5 × 1 cm (senttimetri)
Kiintolevy

512 Gt SSD

Merkki

Apple

Prosessori

Core i7

Näyttö

15", 17", IPS

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Apple MacBook Pro 16.1 (Core i7) 2019 “Space Gray”